5 Elementen Blueprint – Wie ben jij van nature?

Ben jij klaar voor een volgend niveau in je leven?

Vraag je jezelf af wat jij precies nodig hebt om in je element te zijn én blijven? Ga je dagelijks met tegenzin naar je werk? Of voel je gewoon dat er iets anders voor jou is weggelegd, maar weet je niet goed wat? Ervaar je regelmatig conflicten in de relatie met je  partner/kinderen/ouders/leidinggevende of collega(‘s) en snak je naar harmonie & “ease”? Of snap je niet waarom je iedere keer in dezelfde (saboterende) patronen stapt en wil je dit doorbreken? Oftewel; is er iets waar jij mee worstelt om écht een vervullend leven voor jezelf te creëren? Krijg helderheid door middel van de 5 elementen blueprint!

Leven met de 5 elementen: meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde, meer focus én rust

De 5 Elementen Blueprint geeft jou de houvast die je nodig hebt. Sinds ik de kennis van de 5 elementen Astrologie toepas weet ik precies wat ik nodig heb om in mijn element te zijn en blijven. Heb ik in één blik helder waar de schoen wringt als iets niet zo lekker stroomt in mijn leven. Weet ik heel duidelijk waar mijn kwaliteiten liggen (en waar niet) zodat ik voor de juiste mensen een verschil kan maken. Het is alsof je na jaren eindelijk je persoonlijke gebruikershandleiding in handen krijgt. En dat geeft rust. Het fijne is dat het praktische handvatten biedt om direct een verandering door te kunnen voeren in je leven.

Een persoonlijk cadeau mét betekenis

De 5 Elementen Blueprint bestaat uit een uitgebreid Astrologisch ebook waarin jouw persoonlijke elementenreeks is uitgewerkt. Je hebt daarmee een document in handen waarmee in één blik helder is wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat jouw levenslessen zijn én wat 2021 voor jou in petto heeft. Daarnaast krijg jij een 1 op 1 sessie, zodat het niet enkel een document is wat na verloop van tijd ligt te verstoffen achter in je kast, maar je kunt juist direct praktisch aan de slag! Of het nu gaat om je gezondheid, werk of relaties.

Benieuwd naar jouw persoonlijke blueprint? Of wil jij dit iemand cadeau doen? Krijg nu tijdelijk t/m 12 februari korting op de 5 elementen blueprint! In plaats van 149,- ontvang je deze nu voor 99,-.  Je ontvangt een uitgebreid rapport, antwoord op jouw brandende vraag én uitleg via video’s.

5 elementen astrologie

De 5 elementen; een vorm van Astrologie?

De 5 elementen zijn; water, hout, vuur, aarde en metaal. Ze vormen de basis voor één van de oudste vormen van de (Chinese) Astrologie; de Nine Star Ki. Bij Nine Star Ki wordt niet gekeken naar de stand van de planeten op het moment van je geboorte, zoals in de Westerse Astrologie wel wordt gedaan. Bij de Nine Star Ki draait het om “ki”, oftewel energie. De energie tijdens je geboorte bepaalt jouw karakter, jouw levensles én hoe je door het leven heen beweegt.  Onze voorouders begrepen intuïtief dat het leven onder invloed stond van de jaargetijden en dat deze “ki” 5 verschijningsvormen heeft (de elementen). Deze verschijningsvormen werden verbonden met 9 sterren waardoor Nine Star Ki ontstond. De natuur om ons heen is opgebouwd uit de 5 elementen en dat geldt ook voor de mens. Daarom is het voor ons ook zo waardevol om de elementen te leren begrijpen.

Elementen geven inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten

De elementen die aanwezig zijn in jouw profiel vertellen iets over je kwaliteiten en talenten. De elementen die je mist vertellen iets over je valkuilen en ontwikkelpunten. Kennis hebben van deze materie zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te zoeken. Je begrijpt waarom je bent zoals je bent, maar ook waarom de ander is zoals hij is. Het leidt dus tot meer onderling begrip, maar dat niet alleen. Het is een wegwijzer in het ontdekken van jouw “bestemming”. Oftewel; “the meaning of life” wordt voor jou ineens heel helder. Jij weet wat je nodig hebt om stevig te staan in het leven.
5 elementen astrologie

 

Gratis Jaarprognose 2021

Wil je eerst graag kennis maken met de 5 elementen? Vraag dan hieronder de gratis jaarprognose aan. Vul je naam, je mailadres én geboortedatum in en je ontvangt jouw jaarprognose binnen 24 uur in je mailbox!

Is dit jouw jaar van voorspoed, viering, stilte, planning, snelle groei of ontluiking? Wil jij graag weten welke energie dit jaar voor jou in petto heeft? Net als de natuur doorlopen wij als mens een bepaalde cyclus waarin de elementen zich afwisselen. Uit persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat het je een hoop frustratie en teleurstelling kan besparen als je weet waar jij je in jouw cyclus bevindt. Want op die manier kan jij inschatten of het voor jou de beste tijd is om te verhuizen, om die onderneming op te starten of te gaan wisselen van baan. Je hoeft je niet meer wanhopig af te vragen waardoor het niet lukt of te vervallen in eindeloze zelftwijfel en hard werken. Het verloopt namelijk allemaal wat soepeler als je meewerkt met het ritme van de (lees: jouw) natuur. 

Je kunt het een beetje vergelijken met het doorlopen van de seizoenen. Je kunt natuurlijk net doen alsof het in de winter zomer is en enorm proberen door te pakken, maar grote kans dat je veel weerstand gaat ervaren en moet dealen met onvoorziene obstakels. Maak je optimaal gebruik van de energie van het element waarin je je bevindt dan doe je daar je voordeel mee. Je werkt mee met de energie en daardoor zal wat je wilt bereiken moeitelozer gaan. Je hebt niet langer het gevoel dat je hoeft te vechten. Als je de schoonheid kunt zien van álle seizoenen, dan zit daar zoveel waarde in. Dus vraag nu snel jouw persoonlijke energieprognose aan en ontdek of jij je in je lente, zomer, herfst of winterperiode bevindt!