5 Elementen Blueprint – Astrologisch Profiel

Sta jij momenteel op een kantelpunt in je leven?

Sta je op het punt om een beslissing te maken, maar wil je zeker weten of de richting die je op wilt gaan ook écht bij jou past? Weet je niet zeker of het wel de juiste tijd is om die beslissing te maken? Of vind jij het lastig om jouw waarde te voelen? Vraag je jezelf af wat jij precies nodig hebt om in je element te zijn én blijven?

Leven met de 5 elementen: meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde, meer focus én rust

De 5 Elementen Blueprint geeft jou de houvast die je nodig hebt. Sinds ik de kennis van de 5 elementen toepas weet ik precies wanneer het de juiste tijd is om een bepaalde beslissing te maken. Heb ik in één blik helder waar de schoen wringt als iets niet zo lekker stroomt in mijn leven. En voel ik heel helder wat mijn waarde is én wat ik nodig heb om in mijn element te zijn. Het is alsof je na jaren eindelijk je persoonlijke gebruikershandleiding in handen krijgt. En dat geeft rust. Het fijne is dat het praktische handvatten biedt om direct een verandering door te kunnen voeren in je leven.

Een persoonlijk cadeau mét betekenis

De 5 Elementen Blueprint bestaat uit een uitgebreid ebook waarin jouw persoonlijke elementenreeks is uitgewerkt. Je hebt daarmee een document in handen waarmee in één blik helder is wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat jouw levenslessen zijn én wat 2021 voor jou in petto heeft. Daarnaast krijg jij een 1 op 1 sessie, zodat het niet enkel een document is wat na verloop van tijd ligt te verstoffen achter in je kast, maar je kunt juist direct praktisch aan de slag! Of het nu gaat om je gezondheid, werk of relaties.

Heb je interesse? Of wil jij dit iemand cadeau doen? Stuur mij dan een berichtje via: info@peaceofnature.nl