Find Your Roots – 5 Elementen Loopbaantraject

Find Your Roots – 5 Elementen Loopbaantraject

Lieve HSP’er,

–> Sta jij op dit moment op een kruispunt in je leven? Wil je graag van waarde zijn, maar weet je eigenlijk niet zo goed waar jouw kracht nu écht ligt?

–> Voel je dat NU de tijd is om tot bloei te komen, maar weet je niet waar te beginnen?

–> Voel je dat het tijd is om gebaande paden/regels/systemen te doorbreken, maar ja; hoe dan?

–> Voel je diep van binnen dat je van waarde wilt zijn voor de wereld?

–> Wil je nu eindelijk gaan uitdragen waar jij voor staat, maar heb je die boodschap nog niet volledig helder?

3 – 5 x een JA? Dan is dit programma voor jou!

De wereld ligt aan je voeten, jij moet het alleen nog gaan voelen 😉

Het “Find Your Roots” traject is nu nog in de maak, maar wordt medio april 2021 gelanceerd. Het wordt volledig ontwikkeld voor mensen zoals jij. Voor de open-minded mensen die houden van groei; voor de dromers, voor de idealisten, voor de creatievelingen, voor de mensen met 1001 ideeën, voor anders-denkenden, voor de empaths, voor de hooggevoeligen. Maar vooral voor de de mensen die geen tijd meer willen verspillen met werk dat niet écht bij ze past en van betekenis willen zijn.

–> Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière.

–> Jij bent er klaar mee om voor die veilige haven te kiezen en durft nu eindelijk de stap te zetten om die haven uit te gaan varen. Maar dan wel met een duidelijke richting, een kompas, zodat je niet halverwege rond blijft dobberen op zee.

–> Je hebt redelijk helder wie je bent, maar hebt nog wat hulp nodig om te ontdekken wáár je precies voor wilt staan en hoe je dat vorm wilt gaan geven

Dit is hoe we dat gaan doen:

We doorlopen de 5 natuurelementen (Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal) om te ontdekken waar jouw volledige potentieel ligt. Het is een volledig uniek (loopbaan)traject waarin Oosterse principes, de natuur én spiritualiteit de hoofdrol spelen. Een combinatie van 1 op 1 offline sessies, high vibe (yoga en dans) groepssessies en online opdrachten. Het is een intensief traject dat vraagt om commitment én een brandend verlangen om nu écht stappen te gaan zetten naar een nieuwe toekomst.

Voel jij dat dit voor jou is? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik houd je op de hoogte!

Door je gegevens achter te laten word je op de hoogte gehouden over de Find Your Roots Academy. Een programma waarin we op zoek gaan naar jouw unieke boodschap en zielsmissie.

Veel liefs,
Vanessa