Feel Your Rhythm – Leefstijl traject

Feel Your Rhythm – Leefstijl traject

Als Holistic Life Coach begeleid ik (hooggevoelige) mannen en vrouwen naar een gezonde en bewuste leefstijl.

Gedurende 10 weken gaan wij samen aan de slag. Naast de 1 op 1 sessies die we doen, mag jij ook lekker zelf aan de slag! Een belangrijk onderdeel van dit traject is namelijk het Personal Lifestyle Handboek. Het omvat 10 verschillende “lessen” in de route naar een leefstijl die volledig aansluit en ondersteunend is aan het verwezenlijken van jouw droomleven.

Het leefstijltraject is ingedeeld in 3 hoofdthema’s:

💛 Healthy Mind & Body
💛 Healthy Heart
💛 Healthy Guts

We gaan dieper in op onderwerpen zoals mindset, hormonale (dis)balans, emotie- en stressmanagement EN natuurlijk het doorbreken van ingesleten gedragspatronen. En vaak denken we bij ingesleten gedrag vooral aan al die koekjes die we naar binnenwerken als we thuiskomen na een lange werkdag of die 10 bakjes koffie per dag of het vergeten te lunchen/ontbijten/drinken gedurende de dag. Maar er is 1 gewoonte die de (hooggevoelige) deelnemers aan mijn programma allemaal gemeen hebben:

De gewoonte om gevoelens te negeren

Want eigenlijk ligt die gewoonte aan de basis van al die andere ingesleten patronen. Als er 1 gewoonte is die jij mag doorbreken dan is het dus de gewoonte om je gevoelens aan de kant te schuiven. Is dit herkenbaar voor jou? En wil je graag meer informatie over het leefstijl traject? Binnenkort lanceer ik mijn gratis 5daagse challenge: herstel de liefdevolle verbinding met jezelf. Wil je meedoen? Schrijf je dan hier even in, dan ontvang jij hem als eerst! Of laat onderstaand je gegevens achter.

Wil jij direct aan de slag met het creëren van een bewuste leefstijl?

Ben je enthousiast en wil jij graag direct met mij in contact komen, dan kan dat natuurlijk ook! Stuur me in dat geval een mailtje via info@peaceofnature.nl. Dan maken we direct een afspraak voor een gratis intakegesprek.