Feel Your Rhythm – Leefstijl traject

Feel Your Rhythm – Leefstijl traject

Als Holistic Life Coach begeleid ik (hooggevoelige) mannen en vrouwen naar een ontspannen en betekenisvol leven. Dat begint bij een vitaal lichaam.

Gedurende 4 weken gaan wij samen aan de slag. Om de week hebben we een sessie van 1,5 uur

– Sessie 1: Vitaliteit aan de hand van de 5 elementen (o.b.v. persoonlijke karakteranalyse)
– Sessie 2: Innerlijke familie opstelling (om saboterende leefstijlpatronen te herkennen)
Optioneel: Zuiver Leven Detox (incl. werkboek voor op- en afbouw en allerlei tips, suikervrije recepten, yin yoga sessie voor lever en spijsvertering, ochtendmeditatie en info m.b.t. darmen en suppletie)

Naast de 1 op 1 sessies die we doen, mag jij ook lekker zelf aan de slag! Een belangrijk onderdeel van dit traject is namelijk het Personal Lifestyle Handboek. Het omvat  verschillende “lessen” in de route naar een leefstijl die volledig aansluit en ondersteunend is aan het verwezenlijken van jouw ideale leven.

We gaan dieper in op onderwerpen zoals mindset, hormonale (dis)balans, emotie- en stressmanagement EN natuurlijk het doorbreken van ingesleten gedragspatronen. En vaak denken we bij ingesleten gedrag vooral aan al die koekjes die we naar binnenwerken als we thuiskomen na een lange werkdag of die 10 bakjes koffie per dag of het vergeten te lunchen/ontbijten/drinken gedurende de dag. Maar er is 1 gewoonte die de (hooggevoelige) deelnemers aan mijn programma allemaal gemeen hebben:

De gewoonte om gevoelens te negeren

Want eigenlijk ligt die gewoonte aan de basis van al die andere ingesleten patronen. Als er 1 gewoonte is die jij mag doorbreken dan is het dus de gewoonte om je gevoelens aan de kant te schuiven. Is dit herkenbaar voor jou? Doe dan zeker mee! In verband met de verhuizing naar een prachtige nieuwe locatie in Haarlem geldt t/m 30 april een kortingsactie. In plaats van 399,- betaal je nu 297,-.

“Ik hoopte wat meer zicht te krijgen op een goed eetpatroon, wat past er bij mijn type persoon? Hoe kan ik beter voor mijn darmen/spijsvertering zorgen? En mij dus in het geheel beter voelen, lichamelijk en geestelijk. Ik heb heel veel geleerd, vooral leren voelen. Het voelde warm en liefdevol, zodat ik mij geheel kon/durfde open te stellen. Er is veel overtollige ballast losgelaten wat ruimte en lucht heeft gegeven. Mijn eetpatroon is drastisch veranderd zonder veel moeite en ik voel mij daar heel goed bij. Ik kwam voor voedingsadviezen maar heb er zoveel meer bij gekregen! Dat komt doordat je op een rustige, liefdevolle manier zelf aan het denken en voelen wordt gezet. Jij bent tenslotte de enige die iets kan veranderen. Het was echt een groot cadeau aan mijzelf…..”

Wil jij direct aan de slag met een ontspannen en bewuste leefstijl?

Ben je enthousiast en wil jij graag direct met mij in contact komen? Plan direct een gratis intake in via onderstaande link of stuur me een mailtje via info@peaceofnature.nl

Veel liefs,
Vanessa