Feel Your Rhythm – Lifestyle traject

Feel Your Rhythm – Lifestyle traject

Als Holistic Life Coach begeleid ik (hooggevoelige) mannen en vrouwen naar een gezonde en bewuste leefstijl.

Een belangrijk onderdeel van dit traject is het Personal Lifestyle Handboek. Het omvat 10 verschillende “lessen” in de route naar een leefstijl die volledig aansluit en ondersteunend is aan het verwezenlijken van jouw droomleven.

Het is ingedeeld in 3 hoofdthema’s:

💛 Healthy Mind & Body
💛 Healthy Heart
💛 Healthy Guts

We gaan dieper in op onderwerpen zoals mindset, hormonale (dis)balans, emotie- en stressmanagement EN natuurlijk het doorbreken van ingesleten gedragspatronen. En vaak denken we bij ingesleten gedrag vooral aan al die koekjes die we naar binnenwerken als we thuiskomen na een lange werkdag of die 10 bakjes koffie per dag of het vergeten te lunchen/ontbijten/drinken gedurende de dag. Maar er is 1 gewoonte die de (hooggevoelige) deelnemers aan mijn programma allemaal gemeen hebben:

De gewoonte om gevoelens te negeren

Want eigenlijk ligt die gewoonte aan de basis van al die andere ingesleten patronen. Als er 1 gewoonte is die jij mag doorbreken dan is het dus de gewoonte om je gevoelens aan de kant te schuiven. Is dit herkenbaar voor jou? En wil je graag meer informatie over het lifestyle traject? Binnenkort lanceer ik mijn gratis videoserie. Wil je deze ook ontvangen? Schrijf je dan hier even in, dan ontvang jij hem als eerst! Wil je graag direct in contact met mij komen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur me dan een mailtje via info@peaceofnature.nl.