Spring Cleanse Challenge: Kickoff: 22/03

Spring Cleanse Challenge: Kickoff: 22/03

Spring is in the air! De ideale tijd voor een voorjaarsschoonmaak! Nee, ik bedoel niet voor je huis. Een voorjaarsschoonmaak voor Body&Mind! De 4weekse SPRING CLEANSE challenge  staat volledig in het teken van het klaarmaken van het lichaam op een nieuw seizoen.

Doe jij mee? Meld je dan direct aan! (of lees nog even verder voor meer informatie)

De lente is hét seizoen van van nieuw begin, van nieuwe kansen en mogelijkheden, van vernieuwing én groei. Als we kijken naar de natuur is dit dé tijd voor de aarde om het potentieel tot bloei te laten komen. Zaden ontkiemen, bloemen ontluiken, insecten zoemen, bladeren groeien.

Maar ook wij voelen diep van binnen een natuurlijke energie opborrelen om ons klaar te maken voor een frisse, schone start. Onze lichamen zijn klaar om dingen te verlichten, om onszelf te reinigen van allerlei disbalansen en om onze diepste weefsels te verjongen. Met een seizoensgebonden voeding & leefstijl, die een beetje extra lichtheid, scherpte, droogte en warmte in ons leven uitnodigen, kunnen we ons lichaam nieuw leven inblazen. Zo werken we samen met het ritme van de natuur en dragen we bij aan ons natuurlijke proces van vernieuwing en herstel. Precies datgene wat hoort bij de lente.

Voor velen wordt het lenteseizoen namelijk ook geassocieerd met verkoudheid, hooikoorts en allergieën. Daarom is de juiste seizoensroutine ook zó belangrijk. Het geeft ons de juiste houvast om de uitdagingen van de lente te overwinnen én tegelijkertijd een optimale gezondheid te bevorderen. Stralend fit én vrij van ongemakken; zodat we volop kunnen genieten van de bijzondere tijd van de lente.

Wil jij dat ook? De 4weekse spring cleanse geeft jou de houvast die je nodig hebt.

Het programma omvat:

# een Detoxplan, inclusief opbouw, afbouw en helende recepten (binnen 15 minuten op tafel)
# 2x: (30 minuten) Yin Yoga 
# we starten de ochtend met een Ayurvedisch ochtendritueel
# je ontvangt een heerlijke geleide meditatie om de dag mee te starten

We starten vanaf 22 maart. Kan jij wel wat hernieuwde energie gebruiken? Je bent van harte welkom!

De kosten voor de challenge bedragen 47,-. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@peaceofnature.nl

Liefs,
Vanessa

p.s. Nooit meer een artikel van Peace of Nature missen? Join the tribe! En ontvang als 1e de nieuwste artikelen, koring op challenges én leuke give aways!