Healing Dance/Yoga Sessions

Healing Dance/Yoga Sessions

De Healing Yoga Sessions zijn unieke lessen waarin yin en yang elementen elkaar afwisselen in diverse vormen van yoga, dans en rituelen. De sessies vinden altijd plaats rondom de periode van nieuwe en volle maan. De ultieme tijd voor het plaatsen van nieuwe intenties en het ondergaan van innerlijke transformaties.

In deze editie staat de les volledig in het teken van het ervaren van levendigheid, van vrijheid en van ontspanning vanuit de verbinding met jezelf. Elke les heeft een uniek thema en is bedoeld om de verbinding met jezelf en met de wereld om je heen te versterken. In de sessies volgen we het ritme en de wijsheid van de natuur.

  • African Tribal & Yoga Nidra Summer Session– Thema: transformatie (24 augustus 19:00 – 21:00)

Ontdek de helende effecten van dans. Ervaar hoe het voelt om ruimte in te nemen, om vrijelijk te bewegen, om de energie van top tot teen te voelen stromen én vooral om contact te maken met deze bijzondere vorm van “soulfood”. In deze sessie gebruiken we dans vooral voor het openen van het borst- en heupgebied. Juist daar waar velen van ons ongelooflijk veel spanning hebben opgeslagen. Om de vrouwelijke energie (van zachtheid en sensualiteit) te kunnen laten stromen zullen we deze specifieke delen van ons lichaam moeten openen. Het moment dat jij besluit de controle los te durven laten, kom je in een soort extase. Het stroomt. En dat voel je in elke cel van je lichaam. Het 2e deel staat in het teken van een heerlijk ontspannen Yoga Nidra. Na de inspanning (+/- 25 minuten) zak je namelijk nog véél dieper in die ontspanning. We sluiten de sessie af met een ritueel.

“Ik heb zo fijn geslapen na de les van gister! Dankjewel! Ik voel jouw les zeg….wow! Vorige keer ook al en dit keer weer. Echt heel fijn!”

“Bedankt voor de hele mooie avond. Ben blij dat ik het heb mogen meemaken. Vooral het einde. Tranen van vreugde voor een nieuw begin!”

Wellicht heb je weleens een Afrikaans danslesje meegepakt en misschien nog niet. Denk je vooral aan wild zwaaiende bewegingen en jezelf voor gek zetten.  Maar wist je dat Afrikaanse dans vooral focust op het openen van het borst en heupgebied? Juist daar waar velen van ons ongelooflijk veel spanning hebben opgeslagen.

ONTKETENEN VAN VROUWELIJKE ENERGIE

Om de vrouwelijke energie (van zachtheid en sensualiteit) te kunnen laten stromen zullen we toch echt deze specifieke delen van ons lichaam moeten openen. Het gaat ook absoluut niet om pasjes nadoen, het maakt niet uit hoe het eruit ziet, als jij het maar voelt stromen.

Het moment dat jij besluit de controle los te durven laten, kom je in een soort extase.

Het stroomt. En dat voel je in elke cel van je lichaam. Hartverlangens maken zich kenbaar. Iets wat veel dieper gaat dan wat je ooit met je hoofd kunt bedenken.

Datum en tijdstip: 24 augustus van 19:00 – 21:00 uur. Jouw investering? 25 euro. Doe je mee? Stuur dan even een mailtje naar info@peaceofnature.nl