Healing Yoga Sessions – Voor jou

Healing Yoga Sessions – Voor jou

De Healing Yoga Sessions: “een mooie ontmoeting met jezelf, vol onverwachte ontdekkingen.”

Heb jij dringend behoefte aan me-time? Heb jij last van fysieke klachten die maar blijven sluimeren en niet weg lijken te gaan? Deal jij regelmatig met angsten waardoor je je belemmert voelt om écht te kunnen accelereren op bepaalde levensgebieden? Besef dan dat je hier niet langer meer mee hoeft te “dealen” en mag gaan starten met “healen”. De  Healing Yoga Sessions zijn bedoeld om een moment van stilte te creëren. Om écht te luisteren naar het lichaam, om onnodige bagage los te laten en  ruimte te creëren voor vernieuwing. Een combinatie van coaching, yin yoga én energiewerk. Twee uur durende sessies waarin we contact maken met de diepere lagen in het lichaam: de chakra’s, de meridianen, de organen. We gaan op zoek naar de disbalansen, de (fysieke, energetische en emotionele) blokkades en werken aan heling.

Waarom dat zo fijn is? Omdat je vanuit liefdevolle verbinding met jezelf nog zóveel meer kan creëren en manifesteren in deze wereld!

Vier weken lang staat alles in het teken van JOU. Je krijgt/ontvangt:
– 4 healing yoga sessions. We behandelen de volgende thema’s: emotionele heling, chakrahealing, innerlijk kind, de kracht van kwetsbaarheid, zelfcompassie, de vrouwelijke natuur
– wekelijkse inspiratiemails, blogs, quotes en meditaties
– de videoserie “over healing”
– jouw persoonlijke geboortehoroscoop en je ontdekt jouw (verborgen) drijfveren (optioneel)

Mooie vrouw, het is nu echt even tijd voor JOU!  Vier weken lang werken we aan jouw innerlijke rust, vitaliteit én wakkeren we dat vuurtje weer aan, zodat je volledig gaat stralen en als herboren het nieuwe jaar in kan gaan! De sessies voelen werkelijk aan als een warm bad en geven je een gevoel van “thuiskomen” in jezelf.

Heb je geen ervaring met (yin) yoga? Geen probleem! Yin Yoga is geschikt voor iedereen!

Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden in jouw (helings)proces naar innerlijke rust, vanuit een liefdevolle basis.

Meld je nu aan via info@peaceofnature.nl

Twijfel je toch nog een beetje? Onderstaand lees je ervaringen van de vrouwen die je al zijn voorgegaan.

“Veilig, Warm, Liefdevol ( en met die hoofdletters dus ook!). Ik durfde met jou naar plaatsen in mezelf te gaan waar ik alleen niet zou komen,  gewoon door er te zijn gaf je me vertrouwen dat ik het kon. Je ziet precies waar de pijn zit en kijkt daar samen met mij naar en dat is toch veel minder moeilijk dan in je eentje naar zo’n  kwetsbare plek toegaan.” “Vanessa leerde me op zoek te gaan naar de rust in mezelf en beter te luisteren naar mijn innerlijke stem. Om te voelen dat het oke is om niet altijd sterk te zijn. Dat de kracht soms juist zit in het durven loslaten en  je pijn recht in de ogen kijken en te aanvaarden dat die er is. Om letterlijk ruimte te maken in mijn lichaam en alles weer met elkaar te verbinden tijdens de yoga sessies.”

“Vanessa  neemt je mee naar het meest kwetsbare stukje van jezelf. Zelf Doen! Zelf de stilte opzoeken. Gaan! Door Vanessa  je laten inspireren met tips en nieuwe wegen om in te slaan om je nieuw te vinden energie voeding te geven. Yin yoga is fijn en ook  best pittig. Het werpt soms vraagtekens op … daarna voel je je lichter en energieker. Doe, ga en geef jezelf.” 

“Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan, ondanks dat ik niet zo goed wist waar ik aan begon. Het heeft zoveel gebracht. Veel stof tot nadenken en ook nieuwe inzichten, dingen loslaten en ruimte voor verandering. Ik denk dat ik over een tijdje best nog een keer zo’n reeks zou willen doen, om weer een volgende stap te zetten.”

Meld je nu aan via info@peaceofnature.nl

OVER MIJ
Hi! Mijn naam is Vanessa Julia. Ondernemer, coach, yogadocente én spiritual junkie. In het dagelijks leven coach ik krachtige vrouwen. De echte powervrouwen. Niet omdat ze zo ambitieus zijn en het (ogenschijnlijk) zo goed voor elkaar hebben. Ik heb het over de vrouw die vanuit haar enorme loyaliteit naar kind(eren), partner, werk, of alles tegelijk, heeft ingeleverd op haar eigen behoeftes. Haar eigen dromen, doelen even in de koelkast heeft gezet om er voor iemand óf iets anders te zijn. De hoogsensitieve vrouw die uit verbinding is geraakt met zichzelf en geconfronteerd wordt met een teruglopende gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. De vrouw die zo enorm veel te geven heeft waardoor ze zelf uit balans is geraakt. Ik begrijp jou. Want een aantal jaar geleden was ik deze vrouw. Volledig uit balans, volledig de weg kwijt. Ik besefte dat ik NOOIT meer in deze situatie terecht wilde komen en greep dit besef aan om mijn leven rigoureus om te gooien. Binnen een jaar tijd werd ik de meest krachtige versie van mezelf. Simpelweg door “naar binnen te keren” en antwoord te krijgen op de vraag: wie ben ik nou echt? In de healing yoga sessons deel ik mijn belangrijkste lessen met jou.

De healing yoga sessions zijn voor jou als je beseft:

Dat het NU tijd is voor jou. Dat je mag opladen met hernieuwde energie. Omdat je vanuit liefdevolle verbinding met jezelf nog zoveel meer kan creëren én manifesteren in deze wereld. Voor deze vrouwen zijn de Healing Yoga Sessions bedoeld. De sessies zijn onderdeel van het online academy programma YIN, ongekend krachtig vanuit vrouwelijke natuur. En wordt gelanceerd in de winter van 2018. So stay tuned en Join the tribe!

YIN geeft antwoord op de vraag:

Wie ben ik?! Ja, jij! Wie ben jij? Wie ben je echt? Zonder je overtuigingen, dagelijkse verplichtingen, je dagelijkse gedachten en to do lijstjes, de rollen die jij in het dagelijks leven vervult. Wie ben jij vanuit pure essentie? Wie ben jij als je leeft vanuit jouw vrouwelijke natuur? Ik kan je alvast één ding verklappen. You’re a true masterpiece. Je moet het alleen zelf nog gaan ontdekken. Of misschien vermoed je dit al een beetje 😉 maar heb je nog een duwtje in de goede richting nodig. Het winterprogramma is volledig gericht op bewustwording, heling én geluk. En wat tipjes van de sluier. We gaan iets doen met Ayurveda, met Chinese astrologie, met vrouwelijke ritmes, Boeddhisme, Nature’s Law en nog veel meer.

Allen hebben één gemeenschappelijke deler: Terug naar je natuur. Terug naar je roots! Ontdekken wie je ECHT bent.

Waarom? Omdat je dan pas écht ongekend krachtig kunt ZIJN en ontdekt: wat jouw zielsmissie is, welke keuzes je daarvoor moet maken én waar je nou écht godsgelukkig van wordt.

Dat dus in de winter, de ideale YIN periode.

Voor nu zijn de Healing Yoga Sessions ideaal om te luisteren naar het lichaam, om een begin te maken met loslaten, ruimte creëren voor vernieuwing. Een combinatie van coaching, yin yoga én Shambhala energiewerk (intenser én krachtiger dan Reiki). We gaan op zoek naar de diepere lagen in het lichaam: de chakra’s, de meridianen, de organen. We gaan op zoek naar de disbalansen, de blokkades en werken aan heling.

Heb je last van onderstaande klachten? En woon je in de buurt van Haarlem? Neem dan even contact met me op!
# enorme vermoeidheid, lusteloosheid
# veel ideeën hebben, maar weinig doen
# veel afvallen of juist aankomen
# wisselende stemmingen
# stress, overspannen en/of burnout
# weinig zelfvertrouwen
# klachten aan huid en/of haar
# En dit mis je misschien nog wel het meest: de twinkeling in je ogen.

Wil jij ook weer shinen? Stuur mij dan een mailtje (info@peaceofnature.nl) en meld je aan!