Healing Yoga: Wintereditie Feel Energized!

Healing Yoga: Wintereditie Feel Energized!

Brrr..buiten is het hartstikke koud! Voel jij diep van binnen ook een drang om jezelf van binnenuit te verwarmen? Dan heb ik iets voor jou, namelijk: 4 hartverwarmende healing sessions!

De ultieme periode om onszelf te bevoorraden met hernieuwde energie is in volle gang. De natuur is aan het veranderen en ons lichaam dus ook. Voel je diep van binnen de behoefte om jezelf op te warmen, te bevoorraadden met liefde en los te laten wat je niet meer dient? En wil je het nieuwe jaar nu écht eens ontspannen én fully energized tegemoet treden?

Volg het ritme van de natuur & feel energized!

Speciaal voor jou heb ik 4 unieke Healing Yoga Sessies ontwikkelt die precies aansluiten bij de energie van de herfst en de winter. De Healing Yoga Sessions zijn unieke lessen waarin yin en yang elementen elkaar afwisselen in diverse vormen van yoga, dans en maanrituelen. De sessies vinden altijd plaats rondom de nieuwe en volle maan. De ultieme tijd van innerlijke transformatie.

Voel je als herboren

Iedere les heeft een uniek thema en is bedoeld om de verbinding met jezelf en met de wereld om je heen te versterken. In deze sessies volgen we het ritme en de wijsheid van de natuur; het loslaten, naar binnen keren en van binnenuit verwarmen. Oftewel: de energie van de herfst en de winter. Een aantal vrouwen zijn je al voorgegaan dus ik kan je beloven: na iedere sessie voel je je als herboren!

Onderstaande sessies staan op het programma en zijn zowel afzonderlijk als in totaal te reserveren:

African Tribal & Yoga Nidra
Latin Beats & Minful Yin Yoga
Yin/Healing Yoga & Visualisatie
Yin Yoga Nature Experience & Reiki

Doe je mee? Je bent van harte welkom! In de Healing Lifestyle Webshop vertel ik je meer over de inhoud van de sessies.

p.s. Er is maximaal plek voor 6 vrouwen, dus reserveer snel je plekje via info@peaceofnature.nl