Karakteranalyse – Wie ben jij van nature?

Karakteranalyse – Wie ben jij van nature?

Voel jij aan alles dat er “iets” in je leven niet lekker stroomt?

Op werkgebied?
Ga je dagelijks met tegenzin naar je werk? Of voel je gewoon dat er iets anders voor jou is weggelegd, maar weet je niet goed wat?

Op relatiegebied?
Ervaar je regelmatig conflicten in de relatie met je  partner/kinderen/ouders/leidinggevende of collega(‘s) en snak je naar meer verbinding en harmonie?

Op persoonlijk gebied?
Vraag je jezelf af wat jij precies nodig hebt om in je element te zijn én blijven? Of snap je niet waarom je iedere keer in dezelfde (saboterende) patronen stapt en wil je dit doorbreken? Oftewel; is er iets waar jij mee worstelt om écht een vervullend leven voor jezelf te creëren? Krijg helderheid door middel van de 5 elementen karakteranalyse!

Leven met de 5 elementen: meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde, meer focus én rust

De 5 Elementen Karakteranalyse geeft jou de houvast die je nodig hebt. Sinds ik de kennis van de 5 elementen Astrologie toepas weet ik precies wat ik nodig heb om in mijn element te zijn en blijven. Weet ik heel duidelijk waar mijn kwaliteiten liggen (en waar niet) zodat ik voor de juiste mensen een verschil kan maken. Het is alsof je na jaren eindelijk je persoonlijke gebruikershandleiding in handen krijgt. En dat geeft rust. Het fijne is dat het praktische handvatten biedt om direct een verandering door te kunnen voeren in je leven.

Jouw persoonlijke blueprint

De 5 Elementen Karakteranalyse bestaat uit een uitgebreid e-book waarin jouw persoonlijke elementenreeks is uitgewerkt. Je hebt daarmee een document in handen waarmee in één blik helder is wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat jouw levenslessen zijn én wat dit jaar voor jou in petto heeft. Daarnaast krijg jij een 1 op 1 sessie, zodat het niet enkel een document is wat na verloop van tijd ligt te verstoffen achter in je kast, maar je kunt juist direct praktisch aan de slag! Of het nu gaat om je gezondheid, werk of relaties.

Benieuwd naar jouw persoonlijke karakteranalyse? Of wil jij dit iemand cadeau doen? In plaats van 149,- ontvang je deze nu voor 99,-.  Je ontvangt een uitgebreid rapport én antwoord op jouw brandende vraag via een 1 op 1 sessie.

De 5 elementen; een vorm van Astrologie?

De 5 elementen zijn; water, hout, vuur, aarde en metaal. Ze vormen de basis voor één van de oudste vormen van de (Chinese) Astrologie; de Nine Star Ki. Bij Nine Star Ki wordt niet gekeken naar de stand van de planeten op het moment van je geboorte, zoals in de Westerse Astrologie wel wordt gedaan. Bij de Nine Star Ki draait het om “ki”, oftewel energie. De energie tijdens je geboorte bepaalt jouw karakter, jouw levensles én hoe je door het leven heen beweegt. De natuur om ons heen is opgebouwd uit de 5 elementen en dat geldt ook voor de mens. Daarom is het voor ons ook zo waardevol om de elementen te leren begrijpen.

Elementen geven inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten

De elementen die aanwezig zijn in jouw profiel vertellen iets over je kwaliteiten en talenten. De elementen die je mist vertellen iets over je valkuilen en ontwikkelpunten. Kennis hebben van deze materie zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te zoeken. Je begrijpt waarom je bent zoals je bent, maar ook waarom de ander is zoals hij is. Het leidt dus tot meer onderling begrip, maar dat niet alleen. Het is een wegwijzer in het ontdekken van jouw “bestemming”. Oftewel; “the meaning of life” wordt voor jou ineens heel helder. Jij weet wat je nodig hebt om stevig te staan in het leven.