Ontrafel het raadsel van jouw leven – ontdek je missie

Ontrafel het raadsel van jouw leven – ontdek je missie

Niet schrikken hoor. Maar, ik heb er een kind voor moeten krijgen om mijn raadsel te ontfutselen. Ontdek je missie: zo ingrijpend kan het zijn. En absoluut geen genade, mijn kind is sensitief én temperamentvol, wat zoiets inhoudt als: veel prikkels willen en geen prikkels kunnen verdragen, donker nodig hebben om te slapen, maar licht willen, een stemgeluid van heb ik jou daar (was dat mijn kind?!), maar bang zijn voor harde geluiden. Een extreem gevoel voor detail wat zich tegelijkertijd uitte in extreme alertheid. Alertheid en slapen? Ehm NO GO. Want slapen, daar had mevrouw geen behoefte aan. Ik heb mezelf een gebochelte gewiegd, viel kilo’s af, haaruitval en chocoladecravings like.. are you serious?! Totdat ik besefte..

Dit kan toch niet helemaal de bedoeling zijn!?

En toen was er ineens die oerkracht. Dat besef, waar ben je nou in godsnaam mee bezig. Hell Yeah ik was een survivor, maar wel zo’n afgetakelde versie. Heel eerlijk gezegd was die roze wolk bij mij heeeeeel ver te zoeken. Ik was superblij en hield zielsveel van mijn kleine krachtige meisje, maar persoonlijk had mijn eigen krachtige ik haar dieptepunt bereikt.

Dieptepunt, dieper dan diep, mental breakdown = startpunt van transformatie.

Going back to my roots

En je weet het als je jouw dieptepunt hebt bereikt. Het punt waar je totaal uit verbinding bent geraakt met jezelf. Je voelt je een beetje als een boksbal in de ring, onvoorbereid, mét blinddoek om. Niet fijn. Maar ergens ook the best place you can be. Want alleen dan voel je de noodzaak én het extreme verlangen om terug te vechten. Ongeëvenaard strijdbaar zijn. Transformatie dus. En ik moest wel. Ik had een kind, volledig afhankelijk van mij. Haar voorbeeld. En zij die van mij, want zij herinnerde me aan iets essentieels. Het kind in mij. Ik moest terug naar mijn roots.

A mother who radiates self-love and self-acceptance actually vaccinates her daughter against low self esteem.

Aan de slag met zelfacceptatie en zelfliefde. Dit leek me het beste wat ik haar kon meegeven. Intuïtief trok ik me terug in de natuur en vanaf dat moment kwam mijn transformatieproces in een sneltreinvaart terecht. Letterlijk in een jaar tijd maakte ik kennis met de meest krachtige versie van mezelf. Maar dat niet alleen. Ik ontdekte mijn missie, vond een diepe innerlijke rust én maakte kennis met “in de flow zijn”. Ik geloof dat we het leven moeten zien als één grote uitdaging. Als een spel vol hindernissen waarbij we worden geleid door fluisteringen. De fluisteringen van de ziel. Alleen te horen in de stilte en in contact met de natuur. Ga jij volledig voorbij aan deze zachte ingevingen dan is de genadeloze boodschap, GAME OVER, keer terug naar het begin. Iedereen heeft zijn eigen raadsel om op te lossen. De vraag is : heb jij de moed om te luisteren?

p.s. Nooit meer een artikel missen? Join the tribe! En ontvang als 1e de nieuwste artikelen, gratis challenges én leuke give aways!