Werk met mij & Reviews

In de loop der jaren heb ik verschillende trajecten aangeboden. Ik vind het belangrijk om te blijven vernieuwen en daarom worden sommige trajecten (benoemd in onderstaande reviews) niet meer gegeven. Deze reviews geven je in ieder geval alvast een inkijkje in mijn werkwijze.

Je kunt bij mij terecht wanneer je vragen hebt over of vastloopt op thema’s zoals: een negatief zelfbeeld, jezelf centraal stellen, het creëren van een gezonde(re) leefstijl, weinig zelfvertrouwen, vrouwelijke energie, begeleiding bij een transformatieproces, opnieuw invulling geven aan je leven na een burn-out.

“Ik hoopte wat meer zicht te krijgen op een goed eetpatroon, wat past er bij mijn type persoon? Hoe kan ik beter voor mijn darmen/spijsvertering zorgen? En mij dus in het geheel beter voelen, lichamelijk en geestelijk. Ik heb heel veel geleerd, vooral leren voelen. Het voelde warm en liefdevol, zodat ik mij geheel kon/durfde open te stellen. Er is veel overtollige ballast losgelaten wat ruimte en lucht heeft gegeven. Mijn eetpatroon is drastisch veranderd zonder veel moeite en ik voel mij daar heel goed bij. Ik kwam voor voedingsadviezen maar heb er zoveel meer bij gekregen! Dat komt doordat je op een rustige, liefdevolle manier zelf aan het denken en voelen wordt gezet. Jij bent tenslotte de enige die iets kan veranderen. Het was echt een groot cadeau aan mijzelf…..”
-Lifestyle traject-

“Veilig, Warm, Liefdevol ( en met die hoofdletters dus ook!). Ik durfde met jou naar plaatsen in mezelf te gaan waar ik alleen niet zou komen,  gewoon door er te zijn gaf je me vertrouwen dat ik het kon. Je ziet precies waar de pijn zit en kijkt daar samen met mij naar en dat is toch veel minder moeilijk dan in je eentje naar zo’n  kwetsbare plek toegaan.” “Vanessa leerde me op zoek te gaan naar de rust in mezelf en beter te luisteren naar mijn innerlijke stem. Om te voelen dat het oke is om niet altijd sterk te zijn. Dat de kracht soms juist zit in het durven loslaten en  je pijn recht in de ogen kijken en te aanvaarden dat die er is. ”
-Traject Healing Yoga Sessions-

“Ik vind de manier waarop je te werk gaat echt ontzettend fijn. Je luistert écht en geeft daar terugkoppeling over. Daarmee ervaarde ik echt een verbinding met jou maar ook met wat je zei en daarmee dus een verbinding met mijn eigen verhaal of leven.  De verschillende thema’s die aan bod komen, belichten steeds een ander stukje. Genoeg om het even echt te ervaren, er iets meer over te weten te komen maar niet een overload aan informatie zodat er ook nog wat overblijft om zelf verder op onderzoek te gaan”
-Traject Body Compass-

“Vanessa  neemt je mee naar het meest kwetsbare stukje van jezelf. Zelf Doen! Zelf de stilte opzoeken. Gaan! Door Vanessa  je laten inspireren met tips en nieuwe wegen om in te slaan om je nieuw te vinden energie voeding te geven. Yin yoga is fijn en ook  best pittig. Het werpt soms vraagtekens op … daarna voel je je lichter en energieker. Doe, ga en geef jezelf.”
-Traject Healing Yoga Sessions-

“Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan, ondanks dat ik niet zo goed wist waar ik aan begon. Het heeft zoveel gebracht. Veel stof tot nadenken en ook nieuwe inzichten, dingen loslaten en ruimte voor verandering. Ik denk dat ik over een tijdje best nog een keer zo’n reeks zou willen doen, om weer een volgende stap te zetten.”
-Traject Healing Yoga Sessions-

“Ik ben met Vanessa in contact gekomen via de Healing Yoga Sessions; vier sessies waarin Vital Life Coaching, verschillende soorten yoga (Yin, Tibetaans) en meditatietechnieken aan bod kwamen. Ik heb heel veel aan deze sessies gehad. Van te voren heeft Vanessa veel informatie gegeven en ook een uitgebreide intake gedaan. De sessies zelf waren inspirerend en ontspannend en Vanessa geeft veel persoonlijke aandacht. Ik vond het knap hoe ze in zo korte tijd een op maat gemaakt programma voor je kan samenstellen; gericht op jouw specifieke behoeften voor body en mind. Ook kreeg ik wekelijks inspirerende mails met opdrachten en achtergrondinformatie.  Omdat ik de Yin yoga oefeningen heel prettig vond, ben ik daarna wekelijks les gaan volgen bij Vanessa, Ook dit is me weer heel goed bevallen; Vanessa is een kundige docent en een heel prettige persoonlijkheid. Ik kan Peace of Nature dus van harte aanbevelen!”
-Traject Healing Yoga Sessions-