Woest aantrekkelijk door authenticiteit

Woest aantrekkelijk door authenticiteit

Wanneer voel jij je woest aantrekkelijk? Is dat als je je mooiste kleding aan hebt, als je net bij de kapper vandaan komt of is het voor jou juist iets héél anders? Persoonlijk vind ik dat je het meest aantrekkelijk bent als je volledig jezelf durft te zijn. Zonder opschmuck, gewoon butt naked 100% écht JIJ zijn. Het werkt aanstekelijk en is wat mij betreft één van de belangrijkste pijlers voor een heerlijk leven, op welk vlak dan ook.

Een mooie interactie tussen man en vrouw, van mens tot mens

Laatst zag ik een interview tussen een man en een vrouw. De vrouw werd geïnterviewd over haar zangcarrière. Ze vertelde over hoe alles was begonnen, welke ontwikkelingen ze had doorgemaakt en waar ze nu stond in het leven. Op zich een standaard vraaggesprek, maar wat me het meeste aansprak in dit interview was de interactie tussen deze man en vrouw. De glimlach die ze op zijn én op mijn gezicht wist te toveren. Maar vooral vanwege de boodschap die ze met haar uitstraling wist over te brengen.

Als wat je doet en zegt matcht met de energie die je uitstraalt…

Toen de man haar vroeg naar de essentie van haar nieuwste song, sprak ze met passie. Met een sprankelend vuur in haar ogen, met speelsheid. Ze gebruikte handgebaren om het enthousiasme voor haar nieuwste lied over te brengen. Het was haar eigen verhaal. Na een jarenlange relatie te hebben verbroken, single te zijn geweest, had ze nu een nieuwe liefde gevonden. Ze vertelde dat we universeel vaak zó druk bezig zijn met presteren, met goed zijn in ons werk, met streven naar beter, naar meer. Ze vond het tijd om stil te staan en ruimte te maken voor liefde. “She was ready to make room for love and be loved”. En ik geloofde haar volledig. En ik vroeg me af wat het nou was waardoor haar verschijning zoveel indruk maakte. Ik keek naar haar gezicht. Ik zag de vonkjes in haar ogen, ik zag de rust op haar gezicht, ik zag de liefde in haar ogen en het algehele plaatje klopte…haar woorden matchten volledig met haar uitstraling en ik vond haar woest aantrekkelijk…

Ware schoonheid door jezelf te zijn

De echtheid, de authenticiteit, kwetsbaarheid omdat ze haar eigen verhaal tot uiting bracht aan de wereld via haar muziek, de eerlijkheid waarmee ze vertelde nu pas écht klaar te zijn voor de liefde, de heerlijke rust, de zachtheid, en vooral de liefde die ze uitstraalde zorgden ervoor dat ze een glimlach wist te toveren op ieders gezicht. In tien minuten tijd waren we allemaal een beetje verliefd geworden…

Deze vrouw…woest aantrekkelijk en een ware schoonheid, als je het mij vraagt.

p.s. Nooit meer een artikel missen? Join the tribe! En ontvang als 1e de nieuwste artikelen, gratis challenges én leuke give aways!