Workshop Life Design

Workshop Life Design

Door de ruis van alledag kan het lastig zijn om te voelen of je nog wel op koers ligt op het gebied van werk, gezondheid en relaties. Wellicht heb je grootste plannen, verlangens en dromen, maar lukt het niet goed om ze daadwerkelijk te realiseren. Vooral HSP’ers hebben de neiging om “off track” te raken. Omdat ze de behoeftes van hun omgeving zó goed aanvoelen, raken ze afgeleid van hun eigen pad. En dat is zo zonde, want je hooggevoeligheid is je grootste kracht om daadwerkelijk dat leven te creëren waar jij naar verlangt.

Herken je dit?

Je hebt behoefte aan rust en ruimte voor jezelf. Om te reflecteren, om te voelen. Je hebt verlangens en grote dromen. Je wilt graag van betekenis zijn, je wilt je energiek voelen, je wilt een volgende stap maken op werkgebied óf je wilt wellicht een andere woning. Je wilt die verlangens wel waar maken, maar je komt er niet goed aan toe. Het ontbreekt aan rust, aan helderheid. En vaak lukt dat ook beter als je even uit je vaste omgeving bent.

Life Design, wat houdt het in?

Met de workshop Life Design ga jij letterlijk jouw leven ontwerpen. Jij gaat dus bepalen wie jij wilt zijn en welk leven daar eigenlijk bij hoort. Hoe voelt dat? Hoe ziet dat eruit? In 5 weken tijd creëer je helderheid over jouw dromen en verlangens, vanuit de verbinding met jezelf. Ik geef je de tools om te voelen of jij nog wel “on track” bent, of je nog wel jouw eigen leven leidt, of je nog wel de persoon bent die jij graag wilt zijn.

Om daadwerkelijk iets in je leven te kunnen veranderen moet je het voor je kunnen zien, je moet het kunnen voelen én een manier vinden om je met die dromen en verlangens te blijven verbinden. In 5 weken tijd besteden we aandacht aan de belangrijkste leefgebieden: werk, woning, relaties en gezondheid.

Dit is wat we gaan doen:
We gaan reflecteren om te kijken waar je nu staat,
We gaan dansen, om te verbinden met ons lichaam,
We gaan visualiseren om te verbinden met onze dromen,
We gaan creatief aan de slag om de droom te ankeren in ons bewustzijn.

Heb je interesse? We gaan vanaf dinsdag 7 september van start. Bij voldoende animo komt er ook een groep op de vrijdag. Stuur een mailtje naar info@peaceofnature.nl om je aan te melden en vermeld daarbij naar welke dag jouw voorkeur uit gaat, óf mail me even voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!